Resa till Bydalsfjällen!

Skidresa 2023!

Hjärtligt välkommen att efter alltför många års uppehåll än en gång åka skidor i Bydalsfjällen! Den superpopulära resan är tillbaka!

Det bjuds på vackra fjäll, mycket snö, mysiga fjällrestauranger, mässor i dalen och härligt sällskap! Vi gör också ett traditionsenligt besök i Östersund för bowling och bad! Vi har cirka 30 platser och först till kvarn gäller.

Resan är ett samarbete mellan Franciskanbröderna i Jonsered, Kristus Konungens församling, Kefas och SUK väst.

Vi åker upp på eftermiddag/kväll fredagen den 10 februari. Vi är hemma i Göteborg igen på lördag förmiddag den 17 februari.

18-årsgräns men någon över 16 år kan eventuellt följa med med vårdnadshavares godkännande, samt en myndig person på plats som är godkänd av vårdnadshavare att ha översikt över ungdomen hela resan. Resan är främst för dem mellan 18-30 år men de som är utanför detta spann kan få följa med i mån av plats.

Ungdomar från hela Sverige inbjudna (ingen reseersättning för riksresorna dock).

Vi bor på Fjällgården som vi har för oss själva. Där äter vi frukost, middag och kvällsmat tillsammans! Allt detta ingår i priset. Vill man äta lunch på restaurang i fjällen så betalar man själv.

Pris? Priset är bara 2000kr. Avgift för liftkort tillkommer dock, vi väntar och ser hur mycket rabatt vi får.
500 kr ska betalas in redan nu för att säkra din plats och göra din anmälan giltig (se swishnummer i anmälan). Tänk på att det tillkommer också en avgift beroende på om du ska hyra utrustning eller inte, men vi får rabatt på det.
En sån här skidresa kostar normalt sett många tusen. Men tack vare stora bidrag som vi får, och kontakter på plats, så får vi ner priset väldigt mycket. Säg därför gärna en bön i tacksamhet för alla som gör detta möjligt!
(de som är över 28 år och har arbete betalar förmodligen en högre avgift. Hör av dig)

Packlista:
https://docs.google.com/document/d/1N-Knh3lg6ovEPsZi6H0ap0WNirCeuoNEq0G69_ZbXeQ/edit?usp=sharing

Vid frågor kontakta Max på 0704152396
Ledare på resan är broder Ludvig, Broder Stefan, Max, Herkules, Fabian, Lotta, Arno

Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe16XGtXaOxvRDYjBCpXYAVt7YIeM8f1CtCmlEu0nv-o1ivng/viewform