Riksläger ”Den andliga kampen”

Riksläger "Den andliga kampen"

Välkommen på ett riksläger med Sveriges Unga Katoliker!

Datum: 4-6 februari 2022
Plats: Brittebo lägergård, utanför Jönköping

Vi möts på denna fina lägergård för att tillsammans i Kristi gemenskap fördjupa oss i Kyrkans läror. På lägergården finns möjlighet till bad och bastu.

Transport: Det finns många sätt att enkelt ta sig till gården via tåg och buss. Kan du ej ta dig hela vägen till lägergården så försök ta dig till Bottnaryd (alternativt Jönköping) så kommer någon och hämtar dig där. Tänk på att SUK kan stå för dina resekostnader*. Läs mer nedan. Ett populärt alternativt är att tillsammans med några kompisar åka bil.

Din kostnad för lägret: 250 kr
(Går bra att swisha till 1235715313. Ange namn och ”Riksläger” samt ditt namn i textrutan. Eller till SUKs bankgiro 101-3192. Ange namn och ”Riksläger” i textrutan) Din anmälan är endast giltig efter att betalning inkommit. Anmälningsavgiften är bindande och återlämnas ej. Tänk på att din vistelse är subventionerad och SUK betalar en stor del av din vistelse som kostar mycket mer än 250 kr.

Åldersgräns 15-28 år ( under 15 och över 28 år är välkomna i mån av plats. Är du under 15 eller över 28 så skicka in din anmälan men vänta med att betala)

Vid eventuella frågor var god kontakta:
Max-Martin Skalenius, 0704-15 23 96, skalenius@live.com
Nicolaus Fredestad, 0736-49 37 99, nicolaus_fredestad@hotmail.com
Krystian Wieszala, 0768-03 33 36, krystian@wieszala.se

(*Reseersättning: Utgår med max 700 kr per deltagare. Priset för ett läger gäller för SUK-medlemmar och inkluderar resa på billigast möjliga sätt. Ett tips är att söka bidrag från din lokalförening eller församling för att ytterligare få ner priset. För att få reseersättning gäller i allmänhet att biljetterna skall skickas in till rikskansliet senast två veckor efter lägrets slut. För mer information om reseersättning kontakta SUKs kansli på t.ex. suk@suk.se)

FAQ
”Jag är inte katolik, kan jag komma?”
Inga problem. Du är också välkommen men glöm inte att du måste bli medlem i SUK. Det är gratis. Man måste inte vara katolik för att gå med i SUK.

Här finns SUKs lägerregler: https://www.suk.se/aktiviteter/lagerregler/

För mer information och anmälan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP-zJoGs87jGRD1kVRWNo4AwyhBqQnhfP3mr17aI8FtrHMqg/viewform