Välkommen på riksläger!

Sveriges Unga Katolikers riksläger 17-19 februari 2023 17-19 februari 2023 Plats: KFUM Breviks kurs & lägergård, Norrköping Åldersgräns: 15-28 år Kostnad: 400 kronor Anmälan: www.suk.se Sista anmälnings & inbetalningsdag: 5 februari 2023 Kontakt: vid frågor vu@suk.se "Ljuset i mörkret. Har jag fallit ska jag resa mig igen, sitter jag i mörkret är Herren mitt ljus. Mika 7:8"

Vet du det stora och grundläggande med din tro? Har du en personlig relation till vår herre Jesus Kristus? Har du erfarit hans oändliga kärlek och barmhärtighet? Var vänder du dig när svårigheter och bekymmer slår till?
Jesus säger till dig ”Kom till mig alla ni som är tyngda av bördor, jag skall skänka er vila”. – Matt 11:28.
Om du har glidit bort från tron eller om dina bekymmer håller på att kväva dig är det här lägret ett ypperligt tillfälle för dig att komma tillbaka till Jesu öppna armar. Kom för att få den vila och frid som endast Gud kan ge. Möt Jesu stora kärlek som förändrar allt. Lägret erbjuder inspirerande vittnesbörd där även du har möjlighet att dela ditt vittnesbörd med andra. Tillfälle till personlig förbön, sakramental tillbedjan, intressanta föredrag och en tid för gemenskap och roliga aktiviteter med andra ungdomar som delar din tro.
Se det här som en inbjudan från Jesus som vill ha en nära relation till dig och vill använda dig för att sprida ljus i världen.

Anmälan och mer information: https://forms.gle/3BUhpULyAekVZknE6
Klicka *här* för att ladda ner lägrets affisch.