Välkomna till årets sommarläger!

I år kommer vi vara på vackra Marielund på Ekerö den 17:e till 19:e juni och temat för lägret blir “Trons försvar” med bibelversen från Första Petrusbrevet: “Var alltid beredda att svara var och en som kräver besked om ert hopp” (1 Pet 3:15b). Vi kommer ha flera intressanta föredrag om ämnen som vi ofta möter i vår vardag när det gäller vår tro och kommer få tips hur vi kan svara på frågor kring dem. Vi kommer också som vanligt få delta i Mässan, kunna lära känna nya människor från hela Sverige och göra roliga sommaraktiviteter som volleyboll och bada i sjön. Det här vill ni inte missa!

Tema: Trons försvar – “Var alltid beredda att svara var och en som kräver besked om ert hopp” (1 Pet 3:15b)
Var: På stiftsgården Marielund, Ekerö (Stockholmsområdet)
Start: på fredagen 16/6
Avslut: på söndagen 19/6 efter lunch
Ålder: 16-28 år
Pris: 400 kr för medlemmar i SUK (gratis att bli medlem på www.suk.se) och 450 kr för icke-medlemmar i SUK.
Betalning sker antingen på Swish med nummer 1235715313. Märk betalningen med ”Sommarläger+ditt efternamn”. Ex. “Sommarläger+Karwacki”
Alternativt betala in på bankgironummer: 101-3192 och märk betalningen med ”Sommarläger+ ditt efternamn”. Så fort betalningen är inne och anmälningen har skett (via Bilda) så är platsen bindande.
Sista anmälningsdag: 1 juni.

Reseersättning: Kan sökas för medlemmar i Sveriges Unga Katoliker. (Max 700 kr för billigast möjliga resa och inlämnade kvitton senast 1 månad efter lägrets slut. Eftersom det är sommar och semestertider kan reseersättningen dröja lite.)
Anmälan: www.bilda.nu/suk
Huvudledare: Julian Karwacki och Alexander Jokhaji.
Vid frågor kring lägret maila antingen till:
vu@suk.se
Man kan också sms:a eller ringa huvudledarna på: 070-4997290 eller 070-0519420.
Vid specialkost eller allergi / möjlig sjukdom vänligen ange det i anmälan.
Vi ser fram emot att träffa er alla!