SLUKs styrelse

SLUKs styrelse (2021- )

Nani Mait

Ordförande

nanii.mait@gmail.com

Nani, vad älskar du med SLUK? 

” Det jag älskar mest med SLUK är nog att jag får träffa folk som delar samma tro och värderingar som mig. I ett sekulärt samhälle som vårat är det svårt att känna igen sig i människor ibland, därför är SLUK så bra för mig. Vår region får mig att känna igen mig i och relatera till människor på ett annat, djupare sätt än vad personer jag träffar vardagligen gör.

Men det allra bästa med SLUK är vår styrelse som är min familj och betyder mycket för mig  ”

Jame Hanna

Vice ordförande

jame.hanna96@gmail.com

Jame, vad älskar du med SLUK? 

” Det jag älskar mest med SLUK är att träffa andra människor som också brinner för sin tro och ger tillbaka till Kyrkan. Att ungdomar efter våra evenemang sedan väljer att engagera sig och ta en mer ledande roll i kyrkan. Och sist, att konstant påminnas om att det finns något mer till livet än vad det världsliga kan erbjuda oss. ”

Idia Ehirhieme

Sekreterare

idia.ehirhieme@hotmail.se

Idia, vad älskar du med SLUK? 

” Vad jag älskar med SLUK: Vi är en så intressant mix av människor med olika saker vi brinner för och olika bakgrund, men ändå förenas vi i tron och lyckas hitta en gemensam grund där våra olikheter bara berikar SLUK:s verksamhet. ”

Carlo Engstrand Polastri

Kassör

carlo_engstrand@hotmail.com

Carlo, vad älskar du med SLUK? 

” Vad jag älskar med Sluk är möjligheten att få vara med och bidra till att skapa en gemenskap för unga katoliker i Stockholm. Mina kära styrelsemedlemmar är också vad jag älskar med Sluk. ”

Gabriella Mait

Ledamot

gabriellamait@gmail.com

Gabriella, vad älskar du med SLUK? 

” Älskar den fina gemenskapen och kreativiteten i gruppen. En andra familj som alltid finns där ❤️ ”

Daniel Barsum

Ledamot

danielbarsum0412@gmail.com

Daniel, vad älskar du med SLUK?

” Vad jag älskar med SLUK är samhörigheten mellan styrelsemedlemmar och medlemmar. Jag älskar självaste tanken med SLUK att ungdomar runt om Stockholm kan träffas under aktiviteter som SLUK håller för bygga en större gemenskap och för att växa i sin tro, jag älskar att se se hur det utvecklas. ”

Edward Yelde

Ledamot

eddi2936@gmail.com

Edward, vad älskar du med SLUK? 

” Man kan säga att K:et i SLUK står för Kärlek . Man känner inget men gemenskap, säkerhet, trygghet och frid med SLUK. Det är verkligen en organisation med ett ändamål: att förena folk. Och det är vad jag älskar med SLUK. ”

Lucas De Pina Lopes

Suppleant

lucas.depinalopes@gmail.com

Lucas, vad älskar du med SLUK? 

” Det som jag älskar med SLUK är att man får träffa personer med helt olika bakgrunder och tillsammans fördjupa sig inom tron för att kunna ära Gud. ” Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem ” Matt 18:20 ”

Julian Karwacki

Suppleant

julian_ka@hotmail.com

Julian, vad älskar du med SLUK? 

” Jag älskar SLUK för att det samlar barn och ungdomar för komma närmare Gud ”

Dany Kako

Barn- och ungdomskonsulent distrikt SLUK (50%)

dany.kako@suk.se

Dany, vad älskar du med SLUK? 

” Det jag älskar med SLUK är de varierade aktiviteterna som arrangeras i regionen. SLUK är svar på frågan ”vart hittar man världens bästa ungdomar?” ”